Lehet-e meghosszabbítani a péniszt?

Körmök pénisz

Tartalom

  Leleplezi a férfiakat az ujjaik hosszúsága [origo] A bőrkeményedések fizikai munkára utalhatnak, a lerágott körmök pedig ideges természetre, de immár az ujjak hosszából is messzemenő következtetéseket vonhatunk körmök pénisz.

  dörzsölje be a péniszbe növények pénisz formájában

  Koreai kutatók megállapították, hogy a férfiak mutatóujjának és gyűrűsujjának arányából sejthető, mekkora pénisszel rendelkezik az illető: minél nagyobb a különbség a második és negyedik ujj körmök pénisz között, annál nagyobb az illető férfiassága. Másként fogalmazva: minél hosszabb a férfi gyűrűsujja a mutatóujjához képest, annál nagyobb mérettel áldotta meg a természet. A kutatók úgy vélik, hogy az ujjak aránya és a pénisz mérete közötti összefüggés gyökerét az anyaméhben kell keresnünk: az anya szervezetében az androgén hormonok férfi nemi hormonokkülönösen a tesztoszteron szintje a magzati fejlődés kulcsfontosságú szakaszaiban hat a pénisz növekedésére.

  a potencia és az erekció kezelése a legnagyobb péniszméret egy férfiban

  A méhben lévő androgén hormonoknak köszönhető a hímvessző megfelelő fejlődése, és az is kiderült, hogy a férfi nemi szerv fejlődését irányító gének szerepet játszanak az ujjak hosszának fejlődésében is.

  Az utóbbi időben egyre több kutatás körmök pénisz az ujjak hossza és az anyaméhben kialakuló veleszületett tulajdonságok közötti összefüggéseket. Arra már korábban fény derült, hogy az ujjak arányából következtetni lehet a szexuális beállítottságra nőknél minél nagyobb a mutatóujj és a gyűrűsujj közti különbség, annál nagyobb a homoszexualitás valószínűségeés összefüggést véltek felfedezni a daganatos betegségek és az ujjak hossza között is kevésbé hajlamosak prosztatarákra azok a férfiak, akiknek gyűrűsujja rövidebb a mutatóujjuknál.

  Az ujjhossz-arány és péniszhossz összefüggését tanulmányozó koreai kutatók20 évnél idősebb férfit vontak be a vizsgálatba, és a pénisz méretét petyhüdt, illetve a lehető leghosszabbra nyújtott állapotban körmök pénisz mérték utóbbit altatásban, mivel a nyújtás meglehetős fájdalommal jár. Az ujjhossz és a petyhüdt hímvessző körmök pénisz között nem találtak összefüggést, de a nyújtott pénisz hossza és az ujjak aránya között egyértelmű korrelációt tudtak kimutatni.

  péniszpumpa fórum tabletták gyógyszerek erekcióhoz

  Az eredmények az Asian Journal of Andrology -ban jelentek meg. Kapcsolódó cikk.

  az erekció egy év alatt romlott hogyan lehet javítani az erekciós táplálkozást