Az ideális péniszméret a nők szerint

Péniszméretek hölgyeknek. Péniszméretek hölgyeknek, Fontos dolgok

Még az aprócska pénisznél is van kellemetlenebb A férfi nemi szerv ideális mérete húsz centiméter.

péniszméretek hölgyeknek erekció emelő gyógyszer

Ez derült ki egy több ezer nő részvételével zajlott kutatás eredményeiből, amiben azt vizsgálták, mekkora pénisz okozza a legnagyobb örömet szex közben a nőknek — írta a LADBible. Az online felmérést egy társkereső cég végezte.

péniszméretek hölgyeknek erekció nincs vonzerő

Egyebek mellett azt kérdezték a nőktől, hogy milyen méretű férfival szexeltek legutoljára, és péniszméretek hölgyeknek, hogy volt-e orgazmusuk. Az eredmények szerint a legtöbben, 44 százalék, a 20 centiméteres péniszméretnél élveztek el, de jó eredményeket értek el a 22 centis 42 százalék péniszek is.

péniszméretek hölgyeknek milyen mélyre kell behelyezni a péniszet

A nagyságnak azonban van határa: a 27 centis nemi szervek már csak a nők 30 százalékának okoztak örömöt. Ami még mindig jobb szám, mint a 13 százalék, akiknek a három centiméteres pénisz is elég volt az orgazmushoz.

Legjobb péniszméretek nőknek

A válaszokból azonban kiderült az is, hogy a méret számít ugyan, de nem minden. Ha valaki nem tudja jól használni adottságát akkor az semmit sem ér.

péniszméretek hölgyeknek trükkök 100 erekcióhoz

Péniszméretek hölgyeknek azt egy 38 éves brit nő elmondta: A méret sokat segít, de tudnod kell, hogyan kell használni. Nagyon sok rosszul használt nagy farok van a világban.