Pénisz fromájú vízipisztoly (4db/csomag)

Pénisz vízipisztoly, Vízipisztoly pénisz

Tartalom

  Mindenki ezt nézi most!

  Korábban egy puli, Bol-dog lett volna a jelképe az eseménynek, de miután lidércnek és vak ufónak is csúfolták a kommentelők, szegény állatot leszavazták. Ezután jött két vízililiom ember vagy tündérWater Willy és Water Lilly, ám velük is csak a gond pénisz vízipisztoly. Nem tudja az ember, hogy mosolyogjon vagy sírjon a sztorin Gyárfás Tamás, az úszószövetség elnöke és Bol-dog, az eredeti kabala Ugyanis ha beírjuk az online keresőkbe a fiú nevét, szexuális játékszernek is beillő pénisz formájú káddugókat, valamint vízipisztolyokat gyártó cégek termékei bukkannak fel.

  pénisz vízipisztoly

  A Willy ugyanis angolban a férfi nemi szerv szlenges megfelelője. Kíváncsiak voltunk, hogy a szervezők miként tudtak eljutni a vak juhászkutyától egy ázsiai motívumokat magukon hordozó, kukistukkerről elnevezett babáig.

  Water Willy nevén osztoznak a pénisz vízipisztoly — Egy többfős csapat közös ötletelésének eredménye a kabalák elkeresztelése, amelyek egyébként megfeleltek a Nemzetközi Úszószövetségnek, ahogy a világ is elfogadta korábban a Wil-ly Fog vagy a Willy Wonka nevet.

  pénisz vízipisztoly

  A Willy­ szó átvitt jelentése egyébként nem köztudomású az angolszász nyelvterületeken, de mi a rendezvényeken Vilinek és Lilinek hívjuk majd őket — árulta el Csurka Gergely 45a MÚSZ sajtófőnöke a Blikknek.

  Az első nyílt pályázat volt, amelyre ötszáz alkotó ezer pályaműve érkezett. Ám miután a bírálóbizottság nem talált megfelelő kabalát, a második zárt pályázatra tizenkét művészt kértek fel, közülük kilencen küldték be munkáikat.

  pénisz vízipisztoly

  Végül Tatai Tibor grafikusművész munkája győzött, de az alkotónak nem volt beleszólása az egyébként barátságos kis figurák elnevezésébe. Rendkívül csalódott vagyok, hogy így alakult a történet, pénisz vízipisztoly most erről szólnak a hírek. Blikk Megmondó.

  pénisz vízipisztoly