Téma szakértője

Merevedési impotencia. Gyógyszerek

bassza meg anya péniszével

A szivacsos testben található a húgycső, amin keresztül a vizelet és az ondó távozik a hímvessző végén. Amikor a férfi merevedési impotencia felizgul, idegimpulzusok hatására a vér beáramlik ezekbe a hengeres testekbe, ami ezáltal nyugalmi térfogatának többszörösére duzzad.

Ez a hirtelen vérbeáramlás merevedési impotencia a szivacsszerű szerkezeteket és létrehozza az erekciót azáltal, hogy a hímvessző kiegyenesedik és megmerevedik. Hirdetés Férfi nemi szervek sémás ábrázolása A fennálló szexuális izgalom fenntartja ezt a nagyobb mennyiségű véráramlást és ezáltal az erekciót.

A legveszélyesebb merevedési zavar okok

Merevedési impotencia ejakuláció után, vagy amikor a szexuális izgalom elmúlik, a többlet vér kiáramlik ebből a szivacsos szövetből és a pénisz elernyed. Az erekció kialakulásához és fenntartásához szükséges a szexuális izgalom - amely a megfelelő látvány, érintés, hallás, szaglás és gondolatok hatására alakul ki - illetve merevedési impotencia erre adott idegrendszeri válasz.

A szexuális izgalmat az agy közvetíti a vegetatív zsigeri idegrendszerbe, ami fokozza a véráramlást a péniszbe azáltal, hogy pénisz ereit ellazítja.

  1. Miért tűnt el az erekció
  2. Ezek a szervi problémák okozhatnak merevedési zavarokat!
  3. Az impotencia szervi okai - EgészségKalauz

Ha ezeket a tényezőket bármi megzavarja, merevedési zavar alakulhat ki. Nem fizikai okok Számos nem fizikai ok állhat az impotencia hátterében.

erősítse az erekciót a közösülés előtt

Ezek közé tartozik: Pszichés problémák. A leggyakoribb nem fizikális ok a stressz, a szorongás és a fáradtság.

Lelki okok Fiatalabb, 30 körüli életkorban gyakran lelki okok húzódnak meg a merevedési zavar hátterében. A merevedési zavar lelki okai lehet például a szorongás, a teljesítési kényszer, a túlzott megfelelési vágy.

Az impotencia gyakran mellékhatása lehet különböző pszichés betegségeknek, mint pl. Negatív érzések.

erekciót kiváltó italok

A szexuális partner iránt érzett negatív érzések, illetve a szexuális partner által közvetett negatív érzések - pl. Fizikális okok A merevedési zavar hátterében gyakran fizikális okok állhatnak, többek között: Régóta fennálló cukorbetegség miatt kialakuló idegbántalom diabéteszes neuropátia. A medence vérellátását befolyásoló kardiovaszkuláris megbetegedések.

a srác elveszíti az erekcióját, miért

Bizonyos vényköteles gyógyszerek.