A húgycső, a herék és a hímvessző sérülései

Legnagyobb hímvesszők. Elárverezték a világ legnagyobb kitömött péniszét

Tartalom

  A világ legnagyobb pénisze fél méteres és tulaja nem hajlandó megválni tőle player.

  zselés pénisz

  A benne szereplő információk elavultak lehetnek. Pedig legnagyobb hímvesszők elefánton kívül kevés dologban férhet el, plusz állást sem kap miatta. Az 54 éves Roberto Esquivel Cabrera hímtagja ugyanis kerek 48 centiméter hosszú.

  A serdülő elefánton normális méretű dorongra nagyon büszke a gazdája, mert legnagyobb hímvesszők a nagy pélótól lesz macsó valaki — az mondjuk mellékes, hogy eddig kábé csak baja származott belőle.

  Ugyanis egy térdig érő pömpölő mindenen átsejlik, így Mr. Robertót sehova nem veszik fel dolgozni. Nem tud letérdelni, nem tud futni és semmilyen munkaruha nem rejti el az adottságát.

  pénisz meghosszabbítása hosszabbítóval

  Így segélyeken él azt nem tudjuk, mi lehet egy ilyen kérvénynek a neve, mondjuk Félméteres hímtagból adódó megváltozott munkaképesség? Ez vagyok én, különleges vagyok.

  Csöpögött a péniszem

  Szeretnék bekerülni a Guinness-rekordok könyvébe vele! És tervei is vannak! És szeretnék pornózni is, tuti sok pénzt fogok keresni az adottságaimmal.

  qigong az erekcióhoz

  Ormányfasz; a pornóiparban biztos, hogy van hely a számára, de egy nőben legfeljebb akkor, ha az illető hölgy legalább három-négy létfontosságú szervet kivetetett a bepenetráló dorong útjából. És még talán soha nem éreztük ennyire jogosnak azt a mondást, hogy a kevesebb néha több.

  Hirdetés 1.