Kicsi lányok nagy péniszek A pénisz az erekció során puha

Felhasználók péniszek. Velvet - Élet - 5 nő, akik kis péniszű férfiakkal járnak és imádják - Szuper nagy péniszek

felhasználók péniszek

Az emberiség egyik nagy találmánya volt a társkereső oldalak létrehozása, amiknek a különböző fajtái rengeteg ember életét változtatták már meg, és terelték pozitív irányba. Sokan mégis félnek regisztrálni ezekre az oldalakra, ami mögött legtöbbször az önbizalomhiány áll.

A New York Post arról írhogy ezen kétségbeesett emberek egy részén igyekszik segíteni egy új fejlesztésű applikáció, a dinky ONE. Mint az a nevéből is sejthető, az oldal azokat a férfiakat célozza meg, akiknek kicsi a péniszük. Elsőre azt gondolnánk, hogy ez valamilyen ízléstelen tréfa és felesleges felhasználók péniszek, de az alapító, David Minns szerint erről szó sincs.

felhasználók péniszek

A kisebb pénisszel rendelkező férfiak kiléphetnek a komfortzónájukból. Mindenki azonnal megérti a helyzetet, így a párok a feszengés helyett koncentrálhatnak egymás megismerésére.

Tényleg a méret a lényeg?

Az oldalnak jelenleg 27 ezer felhasználója van, ennek 71 százaléka férfi, 27 százaléka nő és 2 százaléka transznemű. Péniszméret esetében a merevedéskor mért globális átlaghossz 14 centimétert jelent, Minns pedig büszkén mondta el, hogy tagjaik felhasználók péniszek az összes férfi méretei az átlag alatt vannak. Az oldal a felhasználók felhasználók péniszek bízza a regisztrációt, így senkitől nem kérnek bizonyítékot a méreteire vonatkozóan sőt, tiltás jár azért, ha valaki elkezdi magát mutogatni.

felhasználók péniszek

A felhasználók jelenléte anonim, a regisztrációhoz már egy felhasználók péniszek cím is elég. Egy felhasználó szintén nyilatkozott a New York Postnak, és nem győzte dicsérni az oldalt.

Kicsi lányok nagy péniszek A pénisz az erekció során puha

Ha kisebb mint az átlag, sokkal bonyolultabbá válik az ismerkedés. Sokkal jobb így, tiszta lappal, idegenekkel ismerkedni, akik viszont így is tisztában vannak a helyzettel. Kiemelt kép: dinky ONE.

felhasználók péniszek