Kedves Olvasónk!

Erogén pénisz. Erogen X rend gél a pénisz bővítés

Nem-specifikus[ szerkesztés ] Ezeken a területeken a bőr hasonló a közönséges szőrrel borított bőrfelülethez, normális mennyiségű idegvégződést és szőrtüszőt tartalmaz.

Tartalomjegyzék

Ilyen területek például a nyak oldalsó és hátsó része, a hónalj és a test oldalain a hónaljtól a csípőcsontig vonuló rész. Az elmének szintén fontos szerepe van főként az érzelmekkel kapcsolatos funkcióinakfogékony az erogén pénisz beszédre, hasonlatokra; az erotikus fantáziákra. Specifikus[ szerkesztés ] Ezek a területek hevesebb ingert váltanak ki, ide tartoznak például a nemi szervek beleértve a fitymáta péniszta klitoriszta női külső nemi szerveket és az ánusz környéki bőrt, a herezacskótaz ajkakata mellbimbót és a szemet.

A fedőhám ideghálózata jól fejlett, és több idegvégződés van közel a bőr külső felszínéhez, mint a szőrrel borított bőrnél.

A férfiasság mérete és az orgazmus - Tények és tévhitek

Fejbőr: a fejbőrmasszázs feszültség- és görcsoldó hatású. Szemek: nyugaton a szemre adott csók nem szokatlan jelenség.

Jóna Angelika A szexet egész életünk során tanulnunk kell.

Ajkak: a bőr felületén kezdetleges idegvégződések találhatóak. Az ideghálózatok közel vannak a fedőhámhoz, a külső részek felé csökkenő sűrűséggel. A szájüreg felé az irharéteg elvékonyodik, az idegvégződések száma pedig csökken.

erogén pénisz

A csókolózás során az ajkak megduzzadnak, megtelnek vérrelés a vékony bőr miatt sokkal jobban ingerelhetők a csók tulajdonképpen egyfajta ajakmasszázs. Száj: a szájüregben Erogén pénisz és Meissner testecskék találhatóak, a nyelv nyálkahártyáján pedig visszirányú idegi kiterjedések.

Nyak: a nyak és a kulcscsont körüli terület szintén érzékeny terület. Mell: a mellbimbó és a bimbóudvar Golgi-Mazzoni és Vater-Pacini féle receptorokat tartalmaznak.

A férfiasság mérete és az orgazmus - Tények és tévhitek Tartalomjegyzék Szuperkemény lesz a férfi, ha ezeken a pontokon izgatod Tudtad?

Meissner testecskék egyáltalán nincsenek, rendezett idegvégződés pedig kevés van. Az areolán található szőrszálak az érzékenységet növelik. Izgatás hatására a mellbimbó körüli bőr sötétebb árnyalatot vesz fel, a bimbó pedig megduzzad. Az egyenletes izomtömeg és a tejmirigyek szövetei a mellbimbóban és a bimbóudvarban megakadályozzák a normális irhabeli ideghálózatok kialakulását, amelyek más erogén régiókban megtalálhatóak.

Az auschwitzi nőgyógyász, aki Mengelétől mentette meg a várandós rabokat: döntése az élete végéig üldözte Gisella Perlt Bár a férfitesten számos erogén zóna van, igaz, ami igaz, mégis a pénisz a kedvenc testrészük, és azt imádják legjobban, ha ott kényezteti őket a kedvesük.

Pénisz: a makk teljes felületét péniszméret a nő elégedettségéhez határos idegvégződések borítják, főként a makk pereménél található barázdában. A Vater-Pacini testecskék szintén megtalálhatóak a makk bőr alatti szöveteiben. Fityma : a erogén pénisz határánál sok idegvégződéssel rendelkezik, erogén pénisz a disztális határtól a szőrös bőrfelületig terjednek. A vékony erogén pénisz és a minimális bőr alatti szövet sűrű ideghálózatot eredményez.

A G-pont körüli vita

A nyálkahártya határánál levő idegvégződések a születés után alakulnak ki, a csecsemőknél még csak erogén pénisz van belőlük, majd a felnőttkorra a számuk megsokszorozódik. Perineum: a herezacskó és az ánusz közötti érzékeny terület.

A perineum enyhe nyomása az ejakuláció előtt növelheti az orgazmus intenzitását. Klitorisz: a legsűrűbb ideghálózattal rendelkezik, rengeteg idegvégződéssel. A Vater-Pacini testecske a klitorisz aljánál helyezkedik el. A rendezett idegvégződések a szeméremajkak teljes belső felületén megtalálhatóak, a csikló felé haladva egyre nagyobb koncentrációban.

G-pont: a hüvelyben közel a hüvelybemenethez található egy erősen bordázott terület, mely szerkezetében a szájpadlás felületéhez hasonlít.

erogén pénisz

Ez a Gräfenberg pont, vagy röviden G-pont. Ánusz: a szőrrel borítottól a csupasz bőrfelületek felé haladva az ánusz körül az ideghálózat sűrűsödik, az idegvégződések száma növekszik.

Erogén zónák a férfi testen | Diéta és Fitnesz

A Vater-Pacini testecskék mélyen a bőr alatti szövetekben találhatóak, valamint a végbélben. Lábujjak: sok ember élvezi a lábujjainak simogatását, csókolgatását, esetleg főleg a nagylábujj nyalogatását, szopogatását.

erogén pénisz

A legtöbb embernél ez egy érzékeny és csiklandós terület. Fordítás[ szerkesztés ] Ez a szócikk részben vagy egészben az Erogenous zone című angol Wikipédia-szócikk fordításán alapul.

Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.